Sporting Wijchmaal organiseert avondtornooi minivoetbal: schrijf je nu in

K. Sporting Wijchmaal kondigt vol enthousiasme de terugkeer aan van haar avondtornooi minivoetbal 5 tegen 5, na het succes van vorig jaar. Op vrijdag 2 juni 2023 staat dit sportieve evenement gepland en voetballiefhebbers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Het avondtornooi verwelkomt ploegen bestaande uit spelers van minimaal 16 jaar oud, waarbij jeugdploegen niet worden toegelaten. Met een focus op een 16-tal ploegen, wordt er gestreefd naar een minimum van 12 en een maximum van 24 deelnemende teams. Een speciale zuipbeker zal worden uitgereikt aan een verdienstelijke ploeg.

De inschrijving bedraagt €50 per ploeg. Inschrijven kan vóór 21 mei 2023 via de volgende kanalen: online of per e-mail naar avondtornooi@sportingwijchmaal.be, waarbij de ploegnaam, contactpersoon en e-mail- of telefoonnummer dienen te worden vermeld. Telefonisch inschrijven is ook mogelijk via 0498/33.50.50. Na inschrijving ontvangen de deelnemers verdere informatie omtrent het evenement.

Wacht niet langer en schrijf je snel in! Deel deze uitnodiging ook met je vrienden en kennissen, of kom gezellig een bezoekje brengen op de dag van het tornooi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: K. Sporting Wijchmaal Telefoon: 0498/33.50.50 E-mail: avondtornooi@sportingwijchmaal.be