SPW Logo

SPW Logo

pijl terug

SPW - Maasland

Datum: maandag 13-02-2017 om 19:30 u

Spelers: Pieter, Jeroen, Dirk, Björn, Nick, Eva, Thomas.
Keeper: Danny
Scheidsrechter: Henry Cuypers
Trainers: Geert & Erwin

Doelpunten: Pieter 2x, Nick 1x

Uitslag: 3 - 5

Voor de match begint is er nog een soort eerbetoon van de scheidsrechters uit, elke speler van beide ploegen kregen een witte roos, uit teken van respect + uit teken omdat het morgen Valentijnsdag is, er word een groepsfoto gemaakt (per ongeluk zitten we wel 2 minuten over tijd...).
Het fluit signaal gaat af op de 2de minuut, thomas als reserve, er word gelijk een mislukte poging geschoten op onze goal, Maasland schiet blijkbaar gelijk in actie! Beide teams gaan zij aan zij met de bal mee, tot heden zijn ze even sterk. Dirk gaat in de aanval samen met Nick, maar helaas een gemiste kans. Ook hier blijft de plaat even hangen (de zelfde feiten herhalen zich). Maar uiteindelijk valt er helaas een goal op de 8ste minuut voor Maasland... 0-1, gelijk ook wissel, Thomas in, Björn uit. Meteen op de 11de minuut dreigt er nog en goal te vallen, gelukkig vliegt deze buiten. Meteen daarna op de 12de minuut valt er helaas toch nog een tegen goal, 0-2. Pieter probeert er vol voor te gaan, en hij heeft ook nog eens geluk! 1-2 op de 15de minuut! Meteen ook een wissel, Björn in, Jeroen uit. Maasland dreigt een 4de goal te maken, maar mist gelukkig. Pieter gaat er nog eens voor! Maar helaas recht in de handen van de keeper. Deze keer probeert Dirk ervoor te gaan, maar helaas, mis..., meteen past hun keeper mooi over het veld, en bijna werd er weer een goal gemaakt door Maasland, maar gelukkig pakte hij net naast! Thomas gaat in de aanval, maar helaas kaatst de keeper hem weer af. En weer gebeurt het andersom, maar ook deze is mis, ondertussen een wissel, Jeroen in, Nick uit. Meteen gaat Pieter ervoor, Dirk kan hem een pas geven, en meteen trapt Pieter recht in het doel! 2-2 op de 26ste minuut, wissel, Nick in, Thomas uit. Pieter probeert er nog eens voor te gaan maar helaas is deze mis, ook gelijk er achterop het afluitsingaal voor de pauze.

Start signaal op 20:14 (Thomas in, Pieter uit). Maar helaas herhaalt het zich hetzelfde als in het begin... op en af, heen en weer en gemiste kansen. Maar toch, helaas maakt Maasland een goal, 2-3 op de 5de minuut. Jeroen probeert nog een goal te maken op de 8ste minuut, maar helaas is deze ook mis. Thomas probeert samen met Dirk een goal te maken, maar dit mislukt ook in zijn gelijks, meteen ook een wissel, Pieter in, Eva uit, gelijk daarop probeert ook Pieter een goal te maken, maar weer hetzelfde... mis. En nogmaals probeert Dirk een goal te maken, en nog mis. Maar naar boven alle verwachtingen lukt het Nick eindelijk een goal te maken door voor pas van Dirk! 3-3 op de 18de minuut! Gelijk ook een wissel, Eva in, Dirk uit. Het begint er stil aan op te lijken de SPW wat wakker word, Danny kan de bal afweren en gelijk vliegen ze naar de tegenstander, ze missen wel, en dit 2 keer opnieuw. Thomas probeert ook een poging, maar ze sluiten hem helemaal in via de rand, hij heeft geen keus meer en trapt hem dan maar uit. Maar helaas op de 19de minuut goal... 3-4. Wissel, Dirk in, Jeroen uit. SPW gaat stil aan terug achteruit..., ze trappen non-stop op de goal, maar missen elke keer. En ja, weer een tegen goal op de 22ste minuut, 3-5. Wissel, Jeroen in, Eva uit. SPW zou zich toch snel moeten herpakken willen ze nog een goal maken. Helaas klinkt het affluitsignaal.

SPW 3 - 5 Maasland

Als rapporter moet ik ook kritisch zijn, deze match waren
Beide ploegen niet echt in topvorm, zoals je kan lezen heb ik
Weinig geschreven, puur omdat er teveel herhalingen waren
(als ik telkens herhalingen moet schrijven word het verslag ook minder interessant).
Maar over de prestatie van de spelers zelf was zeer goed,
Ze hebben weinig kunnen scoren, maar wel enorm veel kansen gehad, de afwerking
Was helaas niet goed genoeg.

Jonas G.