SPW Logo

SPW Logo

pijl terug

SPW - Alken C

Datum: maandag 06-03-2017 om 19:30 u

Spelers: Pieter, Jeroen, Dirk, Björn, Nick, Eva, Thomas, Zakaria.
Keeper: Danny
Scheidsrechter: Johan Nelissen
Trainers: Geert & Erwin

Doelpunten: Dirk 4, Pieter 2

Uitslag: 6 - 4

Begin Match 19.28, reserve, Dirk & Zakaria. SPW en Alken gaan er gelijk tegenaan, 1ste poging op de goal is helaas gemist, Pieter had net geen geluk, en Nick evenmin, allebei een poging gedaan, 2 keer mislukt. Alken is nu gevaarlijk dichtbij, gelukkig kan Danny hem blokken! Maar de 2de is helaas binnen, 0 – 1 op de 4de minuut. SPW gaat nu ook keihard tekeer, maar hebben ook geen geluk. Op de 7de minuut valt er weer een goal voor Alken, 0 – 2. Wissel: Dirk & Zakaria op, Eva & Jeroen af, op de 10de minuut, meteen probeert Alken nog eens, maar Danny kan de bal redden met de bal 5 meter boven onze goal te trappen. Het lijkt alsof Alken beter in form is, ze hebben meer kansen gehad als wij bij hun... . SPW probeert nog eens te trappen, maar helaas in de handen van de keeper... . Alken is echt sterk bezig, ze missen 2 keer na elkaar tegen de paal maar met de 3de terugkaatsing zit hij in de goal, 0 – 3 op de 18de minuut. Helaas zit het tot heden niet mee, wij hadden veel kansen, maar Alken heeft meer geluk. Deze keer trapt Alken 5 meter over de goal, ze raken wat overenthousiast. Maar toch, eindelijk na zolang wachten heeft SPW en goal door Dirk op de 21ste minuut 1-3, en een wissel met Pieter en Nick af, Eva & Jeroen in. Nog een Goal door Dirk, 2-3 op de 23ste minuut! SPW begint stil aan terug te komen! Deze keer zijn beide ploegen nogal vrij opgejaagd, het gaat weer van links naar rechts, even sterk. Fluitsignaal op 19.54 pauze.

**Onder de pauze maak ik ook even kennis met mijn vervangspeler, (omwille dat ik er uit ben als speler door mijn blijvende kwetsuren), onze vervanger heet Maarten De Cock, hij komt eens kijken naar een van onze Matches.**

Startsignaal op 20:10 aan de kant staan nu Thomas & Eva, SPW en Alken gaan er gelijk tegenaan, alsof er geen pauze was geweest. En nu hebben we een pingpong effect, goal gemist en op en af lopen. Helaas op de 5de minuut van de 2de helft 2 – 4 voor Alken. SPW onderneemt weer een poging, maar net een centimeter gemist, en nog een die helaas niet doorvloog! En deze keer hebben wij het ook, 2 afkaatsingen, eerst Nick, daarna Jeroen, en gelijk met de 3de Dirk, op de 9de minuut, gelijk nog eens door Pieter, 4-4 op dezelfde minuut + wissel Thomas & Eva in, Zakaria & Björn uit. SPW komt eindelijk in gang! Beide ploegen staan alweer in vuur, ze spelen weer even sterk en even goed, hoog niveau, maar het effect is hetzelfde! Pieter gaat er voor, en maakt een goal op de 15de minuut, 5-4! Gelijk daarop maakt Dirk een goal op dezelfde minuut, 6-4 plus wissel Pieter & Nick af, Bjorn & Zakaria in. Jeroen probeert ook een poging, maar deze gaat helaas niet mee. Wissel op de 21ste minuut , Pieter en Nick in, Jeroen Eva uit. En weer gaat het op en af, maar SPW gaat deze keer zeer goed! Affluitsignaal!

SPW 6 - 4 Alken C

Het was een zeer speciale match, van 0-3 achterstand
Naar 6-4 voor! Er waren tientallen kansen voor beide teams,
Maar het leek alsof Alken toch beter was dan SPW... .
Mijn hoop zat laag na die 0-3, maar ja
Dat toont maar weer aan, onderschat nooit G-Ploeg Sporting Wijchmaal!

Jonas G.