SPW Logo

SPW Logo

pijl terug

SPW - Kortessem VV

Datum: maandag 24-04-2017 om 19:30 u

Spelers: Mike, Nick, Thomas, Björn, Eva, Dirk, Pieter, Zakaria.
Keeper: Danny
Scheidsrechter: Nelissen Johan
Trainers: Geert & Erwin

Uitslag: 9 - 7

19u28 Begin wedstrijd.
Reserve: Pieter & Eva. Kortessem gaat gelijk in de aanval, maar gelukkig missen ze glans,
ook SPW waagt een kans, maar ook deze mist . SPW gaat er nog eens voor, maar ook deze is mis, Kortessem speelt het slim, en gaat van links naar rechts, maar net als ze bij de goal komen missen ze nogmaals! Ook onze ploeg mist , recht in de handen van de keeper. Danny kan de bal onderscheppen door een nogmaals uitgevoerde kriskras van Kortessem.
Deze keer krijgen we een pingpong effect , en krijgen toch een mooie eerste goal door Mike! 1-0 op de 8ste minuut, maar gelijk vlamt Kortessem door en ook zij maken gelijk een goal op de zelfde minuut! 1-1. De eerste wissel bij SPW met: Björn & Zakaria af, Eva & Pieter op.
Helaas maakt Kortessem een goal op de 11de minuut, 1-2. Kortessem vliegt er helemaal in, ze schieten enorm vaak naar onze doel, maar missen elke keer! De spanning is te voelen langs het plein.
Meteen op de 16de minuut maakt SPW een goal! 2-2 ( het geluk zat er in wegens een verdediger van Kortessem ,die zijn schoen verloren had... een mooie weggever :p)
Helaas neemt Kortessem wraak en kort daarachter, 2-3 voor Kortessem. Op dit moment lijkt het of alle kansen gelijk staan, iedereen speelt harder en harder, maar niemand kan scoren.
Dan maar een wissel proberen , denkt onze trainer Geert ,op de 19de minuut, Thomas & Nick af, Björn & Zakaria op. Maar het helpt niet echt, weer een goal op de 21ste minuut... 2-4 voor Kortessem. En Kortessem heeft de smaak te pakken ,gelijk nog een goal, 2-5.Ik kan bijna niet bijhouden met het verslag te typen . Het ziet er zeer slecht uit voor SPW... .Hoe meer Goals er vallen, hoe heviger Kortessem gaat, hoe beter ze worden in goals maken. En ja, nog maar eens een goal, 2-6.
Wissel op 23ste minuut: Thomas op & Mike af. Affluitsignaal : pauze op 19u55

Startsignaal 20:09. Zakaria & Dirk starten als reserve . Na een 3 tal minuten krijgt Kortessem een hoekschot, maar gelukkig was deze mis.
Mike maakt eindelijk op de 4de minuut een goal! 3-6. Na een serieus potje knokken maakt SPW toch nog en goal! 4-6 door Pieter! (hopen dat SPW nu terugkomt...).
Kortessem krijgt 3 keer na elkaar een kans op de goal, de 2 eerste pogingen vliegen tegen de paal, de 3de poging vliegt de bal uiteindelijk over de goal .Wat een opluchting voor SPW.Maar meteen neemt Kortessem weer zijn kansen, 3 x geeft Danny zich niet gewonnen, hij knokt om de bal uit de goal te houden , maar helaas was de 4de trap de goeie, 4-7. Pieter & Eva af, Zakaria & Dirk op de 11de minuut. Dirk is in vorm door een mooie voortrap van Thomas kan ook Dirk een goal maken op de 13de minuut, 5-7. SPW wil nog eens schieten, maar deze vloog ver naast de goal. Daarna probeert Dirk nog eens,
en op dezelfde minuut maak hij het 6-7! Nu gaan beide ploegen even sterk, het is nu erg moeilijk. Eindelijk gelijkspel! 7-7 door Mike op de 19de minuut! Meteen een
wissel: Nick & Björn af, Pieter & Eva op. SPW speelt nu hetzelfde al Kortessem, kriskras door elkaar. Kortessem houd weer een breek... *voor de 3de keer iemand zijn veters los...*
Mike maakt uiteindelijk een goal! Door een goede samenwerking van de spelers 8-7 op de 26ste minuut, En gelijk nog eens een aanval door Dirk ,Pieter en Thomas zodat Mike nog een goal kan afwerken! 9-7 op dezelfde minuut! *ik kreeg de kans niet eens om de 1ste goal
fatsoenlijk in te typen*.
Yes!!! Affluitsignaal op de 28ste minuut! 9-7 gewonnen, dit hielt niemand voor ogen!

Alle SPW-supporters hadden de hoop op een overwinning verloren met een 2-6 achterstand, maar iedereen verbaasde zich met de alsnog 9-7 overwinning!
Zo zie je maar, we hebben NOGMAALS onze ploeg onderschat, nooit doen! Op het moment dat je denkt dat er geen hoop is, kan SPW je toch nog omver blazen! Ons Topteam gewoon in blijven geloven.
Omdat het onze laatste thuismatch was , kregen onze trainers en onze (vuile) wasdame ;) Liliane een bedankje van de spelers en ouders . Als jullie nieuwsgierig zijn mogen jullie de foto’s bekijken.

G voetbal 2017 05G voetbal 2017 06
G voetbal 2017 07